• Fleur Puls

Wat doe ik op een vrije dag?

Welke dingen doe ik zoal om me te vermaken wanneer ik niet hoef te werken? In dit artikel vertel ik wat ik voor activiteiten doe wanneer ik vrij ben.


Filmavond

Op de dagen dat het weer wat minder is kijken we vaak met het team films. Dit is erg leuk en zo kunnen we elkaar ook veel beter leren kennen. Iedereen vindt films kijken leuk en het is ook erg ontspannend na een lange dag werken.


Skeeleren

In mijn team heeft iemand zijn skeelers meegenomen. Ik was gelijk jaloers! Een super goed idee. Zo kan je de omgeving goed bekijken, raas je lekker door de wind, word je bruin en het is ook nog eens een hele goede workout! Het is wel wennen met alle heuvels hier.


Beach voetbal of volleybal

Dit zijn toch gewoon de allerleukste sportieve buitenactiviteiten voor op het strand of op de camping. Lekker op het strand een balletje trappen. Of lekker volleyballen. De tijd gaat zo voorbij! We rijden af en toe naar het strandje bij ons in de buurt om daar heerlijk te zonnen, te zwemmen en te sporten!


Lekker zwemmen

Het is heerlijk om na een lange dag werken in het zwembad te plonzen. Wanneer het een warme dag is geweest al helemaal! Het geeft me echt een vakantie gevoel.


Wandelen

Trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekking bij jou in de omgeving. Of plan een dagje of sportief weekend met vrienden en ga voor één van de langere wandelroutes die op internet te vinden zijn!


Voetballen

Wij voetballen elke week een echte wedstrijd maar dit hoeft natuurlijk niet. Neem gewoon eens een bal mee als je gaat picknicken in het park of gaat chillen op een grasveld bij jouw huisje. Maak de mensen waarmee je bent enthousiast en speel een potje latje tik, footvolley of ezelen. En ook als je helemaal niet zo goed kunt voetballen is het prima te doen.


Kajakken

In de omgeving is veel water te vinden. De perfecte locatie om te gaan kajakken. In het begin vond ik het een beetje eng, maar ik doe het echt met erg veel plezier!

0 keer bekeken

©2019 door Fleur Puls